2022-10-02
打边炉最重要既系汤底同配料,依间火锅店既汤底充满台式风味,配料选择好多仲有一份同半份选择,咁就可以每样都叫d试下❣️龙鳯鸳鸯锅(以较高价钱+$30)我地拣左祖传秘制麻辣锅同蜂巢豆腐白汤锅($160),锅底入面有鸭血同蜂巢豆腐,麻辣锅叫左小辣辣度岩岩好,雪白色既豆腐锅加左d药材熬制,好浓郁养生🤍响铃卷($35/半份)记住浸3秒就ok!食落去仲系好脆身,特别既系佢配埋个甜酸酱,味道好夹又可以减轻油腻感☺️香蒜粒炸鱼皮($59)好推荐一定要叫!新鲜炸起既鱼皮上枱个时仲系热辣辣,就咁食都好酥脆蒜香味好重!五色丸丸拼盘($128)有流心咸蛋黄猪肉丸,手打双重芝心丸,香菇贡丸,虾丸,如果想款款丸都试到就可以叫拼盘,我自己最钟意芝士丸,芝士味好浓口感弹牙手切肥牛($275/小)肥牛浸八秒就已经ok!肥牛纹理好靓,肉味浓郁!老油条($29/半份)娃娃菜($49/一份)红薯宽粉($42)最后餐厅仲送左腐竹鸡蛋沙冰,腐竹鸡蛋味但系沙冰既质感好特别😍第一次饮依个组合,好解渴又吾会太甜,饮完即刻好想叫番一大杯饮🤣
龙鳯鸳鸯锅(以较高价钱+$30)
响铃卷($35/半份)
香蒜粒炸鱼皮($59)
五色丸丸拼盘($128)
手切肥牛($275/小)
肥牛浸八秒就已经ok!肥牛纹理好靓,肉味浓郁!
老油条($29/半份)
娃娃菜($49/一份)
红薯宽粉($42)