2024-06-12 630 浏览
餐厅环境一入餐厅就觉得好特别,见到好多樱花树嘅摆设,而且门口位置亦都见到好多吾同自助火锅既酱油配菜,可以自己拣点配搭劲多野拣👍🏻👍🏻👍🏻麻辣x芝士牛奶鸳鸯锅两款汤底都好浓味,最钟意个芝士牛奶锅,配搭不同肉类食落口感好爽口,而且劲浓牛奶味🤩🤩岩哂大人小朋友食👍🏻👍🏻麻辣火锅仲可以拣辣度,我哋今次拣咗小辣,辣嘅程度啱啱好👍🏻👍🏻佢哋仲有好多唔同嘅锅底可以拣,其中有药膳锅底都几特别,都见到有其他客人拣,我哋闻到嘅味道都几香,下次可以试🤩🤩我哋今次食set B澳洲和牛M7套餐,我哋叫咗卡乐Beef 🥩茶美豚梅肉 🥓M7牛胸腹🥩同埋羊肉卷😋😋😋呢度啲肉类选择好多,基本上猪牛鸡羊都有,其中牛类方面有不同部位既选择,食落各有不同,各有层次😆😆最重要系每样都十分新鲜,真系嗌完一碟要再不停encore😆每碟食落口入口即融🤤🤤配埋个汤底,简直系食到停唔到口🤩🤩🤩佢哋最正嘅卖点系唔单止有靓嘅肉类,仲可以任食台式小食,例如有甜不辣、花枝丸、盐酥鸡、台湾香肠等等,真系要乜有乜🤤🤤而且饮品方面仲系可以任饮台式饮品,有水果茶、波波奶绿、冬瓜奶茶、小芋圆奶绿等等,每一杯都份量十足,而且唔会太甜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻唔一般火

餐厅环境

麻辣x芝士牛奶鸳鸯锅

佢哋最正嘅卖点系唔单止有靓嘅肉类,仲可以任食台式小食,例如有甜不辣、花枝丸、盐酥鸡、台湾香肠等等,真系要乜有乜🤤🤤而且饮品方面仲系可以任饮台式饮品,有水果茶、波波奶绿、冬瓜奶茶、小芋圆奶绿等等,每一杯都份量十足,而且唔会太甜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻唔一般火锅店剩系得汽水果汁😍😍😍雪糕刮品任食就基本啦🤣🤣🤣

而且佢哋仲有推出外卖饮品,临走嘅时候,我哋特登买咗两杯拎走饮🤪🤪我哋试左爆Chill芝青青💚入面有劲多青提子果肉,十分清甜,加上芝士奶盖,就算一齐饮都唔会觉得腻🤤🤤👍🏻👍🏻👍🏻另外叫咗杯小芋波波奶茶,超级多芋圆、珍珠同埋仙草,饮落口劲解渴,好似去咗台湾饮地道饮品咁🤤🤤🤤下次想试吓佢个综合鲜果泡泡😍😍😍

别忘了 (荃湾)
荃湾众安街68号荃湾千色汇I 2楼2032号舖