2019-07-08 253 浏览
推荐指数:🤩🤩🤩🤩同屋企人一行七人黎旺角食养心殿!嗌左个麻辣(中辣)拼养心锅!🍲养心锅由精选中外食材,配以多款名贵药材及人参,以火腿、老鸡及猪肉精心肴制而成!而麻辣就配有冻豆腐加鸭血,仲可以免费追加一份!超抵食👍🏻汤底一上到黎就先饮左碗养心锅的老火靓汤,好清甜有少少药材味,汤底料好足!大家都先饮左碗汤先正式开始渌野打边炉!而麻辣就愈滚愈出味,超香麻辣味🔥,未食都已经流哂口水!🤤🤤🤤🤤本地手切牛肉(大)🐮超推介!牛味好浓,每块手切牛肥瘦适中,快渌5秒已经岩岩好!渌系养生锅汤底就可以好好试到牛肉的鲜味,而渌系麻辣汤底就好惹味,麻香牛肉 ~而手工丸拼盘(每款2粒)😋分别有鹅肝墨鱼丸、黑松露虾丸、梅菜猪肉丸、芝士牛肉丸、墨鱼丸、虾丸六款而即脆炸响铃亦系必点! 浸系D汤底到索哂D汁超好味!🤩估唔到我地嗌的熟食都有惊喜! 招牌卤味拼盘 ,有猪肠、牛肚、牛展!份量十足!都只系HK$118😎卤水味好入味、唔会太咸!📱记得系FACEBOOK打卡仲有免费野饮送,我地打卡后就送左一壶乌梅汁同一壶菊花茶。大推乌梅汁!好开胃好解辣!🌟最后提提大家,8点半前离座有7折🌟我地6点半入座,系到8点半走岩岩好,成张单7
推荐指数:🤩🤩🤩🤩

本地手切牛肉(大)🐮

而手工丸拼盘(每款2粒)😋

而即脆炸响铃亦系必点! 浸系D汤底到索哂D汁超好味!🤩

卤水味好入味、唔会太咸!

🌟最后提提大家,8点半前离座有7折🌟
我地6点半入座,系到8点半走岩岩好,成张单7折后好抵,除番都系每人$250!!
大家如果得就夹岩时间黎食啦!😙
2019-07-07