2023-02-28
茶木‧台式休闲餐厅 呢间茶木装修得好靓,而且野食质素好高😝甜品选择都几多,推荐大家同朋友嚟食饭聚下🤩乌鱼子元贝手作面 🍝 $98乌鱼子比想像中多,所以整体食落好有咬感😝元贝够哂厚同大粒,入口好满足🥰手作面质感唔错,几弹牙,成个面偏creamy,都几好食❤️茶香三文鱼汤渍饭 🍲 $98上次见到隔离枱食茶渍饭好似好吸引咁,所以今次专登叫嚟试试☺️嚟到超香,令人食欲大增,三文鱼大大块,好厚肉,茶嘅味道好香好出,同个饭好夹,推荐🤤台式卤味拼盘 🧆 $86卤水拼盘有好多唔同种类嘅野食,鸡翼、牛肚、腩肉,牛𦟌,卤豆腐同卤水蛋😆全部都好入味,肉质都好淋身😝红油抄手 🥟 $62红油抄手份量都算几多,虽然表面嘅油会比较多,但入口质感正,而且好足料,味道都唔错🤤冰淇淋拼草莓吉士可颂窝夫 🍨 $58雪糕拣左曲奇味🤤士多啤梨近排当做所以好甜好正,吉士cream都几多😆虽然好肥但好好食😋窝夫都够哂脆,热辣辣嘅窝夫配冰冻雪糕系绝配☺️四季青萱鲜果茶 🍵 $46好好饮嘅果茶,水果嘅种类好多😍我地叫左金萱乌龙,茶味好浓好清甜,加埋水果真系绝配,味道偏甜,好推荐大家试下❤️地址:九龙湾伟业街33号德福广场一期L1楼G53
乌鱼子元贝手作面 🍝 $98
茶香三文鱼汤渍饭 🍲 $98