好耐之前食过香港一间几有名气嘅吉列牛有啲不太愉快嘅经历,今次食呢间希望可以令我对吉列牛重拾信心!当然呢度价位就相对高啲,有和牛提供,我地就要左美国安格斯牛!份量都几多,超过10块以上,好整齐咁排左喺长型碟度。中意佢个炸皮唔会同个牛分离,而且仲好脆。摆上炉烧几烧就食得!牛肉好林好多肉汁,油脂亦适中!好味烧得肉多,要烧下菜!细细地嘅蕃薯 🍠系甜过一般size嘅!南瓜同翠肉瓜薄切,烧一阵就林喇,点返烧肉汁(mustard, sea salt, sesame sauce) 都好够味!另外仲要加码食多啲菜!串烧菇同翠肉瓜,厚厚嘅芝士铺面🧀如果可以咸多少少更啱我口味!由于两个人食嘅关系,怕唔够饱,share埋个照烧鸡扒定食!跟黑松露酱沙律同面豉汤!鸡扒嘅皮煎得好香脆,肉质亦几鲜嫩!