2019-10-31
📍 丼吉日式吉列猪排专门店 (沙田)❤️ .唔上去食呢个猪扒都唔知新城市7楼开咗咁多高质食肆! 啲friend一听到我话食呢间,就话啲猪扒有几正啲沙律菜有几正 。劲期待!😍叫左一客 刺身三文鱼、吉列猪扒、猪柳、生蚝定食、牛肉稻庭乌冬.🔻吉列猪柳生蚝定食$498猪扒炸起即食外脆内软,半肥廋唔会太干、佢个猪扒专用汁酸酸美,好夹好好食。个生壕够哂大只🤩好中意!有沙律一大碟,大部分人都话因为佢嘅沙律慕名而来,沙律珍珠饭无限添!.🔻有好多种刺身选择,我哋就拣咗最平嘅三文鱼刺身$98 5大块 ,好新鲜!.🔻 牛肉稻庭乌冬$158超级大碗,可以一碗两个人食,稻庭乌冬烟烟银银,好好食!.总括嚟讲佢啲嘢真系超级大份,虽然价钱唔平,以上嘅份量其实都可以三、四个人食🤣!服务态度仲好好,坐得舒服!好食指数:🥇🥇🥇🥇🥇🥇8/10分地址:新城市广场一期7楼707号舖埋单:$760 (我哋两个人其实四个人食都得)
🔻吉列猪柳生蚝定食$498
🔻 牛肉稻庭乌冬$158
超级大碗,可以一碗两个人食,稻庭乌冬烟烟银银,好好食!
好食指数:🥇🥇🥇🥇🥇🥇8/10分
地址:
新城市广场一期7楼707号舖
埋单:$760 (我哋两个人其实四个人食都得)