2024-05-31
💡高质和牛任食同朋友聚会,大家又系食肉兽,最岩就系揾一间任食,慢慢倾又食得够晒饱,呢间近期系apm新开的烧肉店,今次我地就叫左日本佐贺 A4 和牛海鲜放题,任饮任食100分钟,而多达112品食物,除左好多不同款肉外🐂🐓,仲有好多海鲜🦐🐟够晒满足。🔸日本佐贺A4和牛海鲜放题 $688/位🐂牛肉类呢间餐厅有超多款牛肉,牛三角嫩肌、牛肋条、牛角切、牛小排、牛肩胛等等,日本和牛,用料上身乘,和牛色泽好亮丽又新鲜,纹路好靓,轻轻一烧就食得,好香牛味,而且好juicy。忍唔住食完又再食😍烟熏壶渍封门柳好入味,值得一试。️🐟海鲜类餐厅另一主打就系海鲜,款式选择非常多,有原只鲍鱼、日本宫城县产烧原只生蚝、照烧帆立贝、盐烧三文鱼鳍、原只鱿鱼筒、大海老、鳗鱼等等,每款都很新鲜‼️食多几只生蚝、鲍鱼都已经回本😍最特别系原只鱿鱼筒🦑又鲜又弹牙,大海老🦐肉质爽弹鲜甜。🍽自助区除了烤肉及海鲜外,自助区都有不少选择,佐贺紫菜饭、沙律、小食、水果、饮料提供,仲有柚子及朱古力雪糕,非常丰富,呢餐好满足。
🔸日本佐贺A4和牛海鲜放题 $688/位
🐂牛肉类