2021-12-20
好耐冇食过放题,但系喺网上面见到佢哋和牛个摆盘好靓,所以今日特登拣食放题做晚餐。和牛放题来讲,呢一个价钱真系好抵。😆😆叫完套餐之后,首先上嘅就系海鲜拼盘,又大大只仲郁紧嘅鲍鱼,生蚝亦都好肥美,仲有扇贝同蟹盖。全部海鲜材料都非常新鲜,鲍鱼同虎虾好弹牙! 生蚝同扇贝亦都非常之新鲜肥美,而系国内嘅蟹膏味非常之出色。 加上烧烤味令到海鲜更有层次。大大只!跟住梗系到期待好耐嘅和牛摆盘。和牛色泽粉嫩,每层不同部位嘅和牛,油花分布都唔同,😆😆由底层开始食上去。每块约烧到七成熟,入口牛味足,软身,👍🏻👍🏻我自己几钟意和牛肩肉 ,牛肩肉嘅油脂分布平均,肉质软腍,接近入口即溶👍🏻👍🏻最后烧猪腩肉,牛舌同其他肉类。放题当然唔可以错过刺身,呢度其中一个好嘅地方度,系可以逐块嗌,唔会令自己食多,而且刺身亦都非常新鲜👍🏻虽然食咗咁多肉都开始有啲饱,但系佢嘅寿司都唔可以错过。👍🏻非常之有心思,唔系平时放题一般质素。炸物嘅炸浆亦非常之薄,蕃薯天妇罗脆口既外层下系香甜的日本蕃薯,唔使任何添加已经好美味。仲有惊喜既凤爪😊😊👍🏻👍🏻👍🏻今日系食得非常满足的一餐。除咗食物质素好,员工嘅服务态度亦非常之好,每一台都会好花心思同
和牛放题来讲,呢一个价钱真系好抵。😆😆
大大只!
跟住梗系到期待好耐嘅和牛摆盘。
最后烧猪腩肉,牛舌同其他肉类。
仲有惊喜既凤爪😊😊👍🏻👍🏻👍🏻
今日系食得非常满足的一餐。除咗食物质素好,员工嘅服务态度亦非常之好,每一台都会好花心思同耐性照顾每一位客人,有咩需要都会即刻帮手。 以为自己食紧正常日本餐厅,完全唔似放题式嘅服务。👍🏻👍🏻👍🏻一定会再黎