2023-12-21
之前同朋友食过和牛烧肉一郎其他分店念念不忘,今日带男朋友黎再食另一级别既和牛, 呢到既坐位环境好阔落好舒服, sofa 位, 可以同男朋友一齐坐一齐烧。出面仲有自助甜品, 饮品同沙律区。另外有过百款食物可以手机点选。 劲丰富。我地点左Course D, 有齐日本黑毛和牛,海鲜同埋头盘仲有块a4 和牛西冷。 呢块西冷真心正, 店员会帮手烧,所以一定唔会过哂火喉, 食落唔腻但入口即溶,劲好食。呢道方题既和牛质素好高,仲有多款牛部位供应。 有d部位系入口即化,油脂感丰富,有d就口感嫩牛味浓, 个人大推牛舌同和牛里脊肉。海鲜方面我地主要食牛油海虾同蒜蓉/黑松露牛油帆立贝,2样都好新鲜,海虾弹牙,帆立贝大大只,烧完牛油味好香。五花肉薄切烧完脆卜卜 ,劲好食。另外明太子薯仔沙律都好有水准,明太子份量好足👍🏻。最后食埋雪条甜品,呢餐大满足。