2021-12-31 1274 浏览
尖沙咀厚福街 H8 出名🤤多嘢食,天气冻🥶想打边炉🔥嘅话呢间高质火锅🍲店「胡炉」都系一个唔错嘅😉选择,佢哋之前有做半放题,而家转返做高质单点火锅🍲,质素更上一层楼。中式🏮装修周围都🧧红当当,未食已经成身暖晒🥰。枱够大👍,叫多几样火锅料都放得落👍。酱料🌶款式唔算太多,但系都👌足够嘅。呢几日天气冻,食🐑羊腩煲🍲就啱晒啦!佢哋啲羊腩🤤肥美肉嫩,入口😋松化,十分高质👍。食完啲羊腩就可以加汤🍲打边炉啦!佢哋嘅老友鬼鬼系已经🔥炸好嘅,可以点酱就咁食,入口油炸鬼香脆🦑墨鱼滑鲜味🥰,如果浸一浸汤食就可以吸埋啲🍲火锅汤底另有一番风味🤤。冰豆腐吸晒啲羊腩煲🍲火锅汤底,好滋味😋。🐂牛骨髓又腍又滑又有🤤牛味,一向都系我😍心水火锅料之一!🧀芝心🦑墨鱼丸入边有🤤流心芝士,🦑墨鱼味香浓,十分高质👍。牛骨🐂牛汁丸果然啖啖都有牛汁,🐂牛味浓又爽口,正呀!手工干贝带子饺🥟好有惊喜🤩,入口鲜味十足,真系食过返寻味😋!胡炉🐂牛拼盆有:牛舌芯、安格斯手切肥牛、极上手切牛颈脊、牛胸爽、霜降牛粒,十分之丰富!其中我最😍钟意嘅系🐂牛胸爽,因为佢🐮牛味十分之浓郁,入口有🤏少少爽口鲜甜🤤,之后又腍又滑,真系好好味😋!其他🐂牛都十分之肥美

中式🏮装修周围都🧧红当当,未食已经成身暖晒🥰。

枱够大👍,叫多几样火锅料都放得落👍。

酱料🌶款式唔算太多,但系都👌足够嘅。

冰豆腐吸晒啲羊腩煲🍲火锅汤底,好滋味😋。

🐂牛骨髓又腍又滑又有🤤牛味,一向都系我😍心水火锅料之一!

🧀芝心🦑墨鱼丸入边有🤤流心芝士,🦑墨鱼味香浓,十分高质👍。
牛骨🐂牛汁丸果然啖啖都有牛汁,🐂牛味浓又爽口,正呀!

其他🐂牛都十分之肥美🥰高质!
  • 胡炉拼盘
  • 冰豆腐