2023-03-25 599 浏览
今日一行6个人黎到cwb 朋友仔话想食牛扒 有朋友又话好耐冇食黑糖包 所以我哋就拣咗呢度啦 上到去原来都几多人有八成满🤨汇丰信用卡优惠$1372前菜有蘑菇汤、黑糖包、凯撒沙律呢个餐系比四至五个人享用嘅 我哋有6个人职员都好细心俾啲碗我哋share个汤~蘑菇汤一般但都有蘑菇碎既🍄凯撒沙律好多菜俾得好少酱汁 啲菜都新鲜既🥬黑糖包就系一贯水准咁好食!热辣辣 无限refill真心正😋主菜:烧美国顶级斧头扒(35安士)斧头扒喺度唔系第一次食 几个月前都有食过 佢唔会放上枱俾你影咗相先📸之后再喺隔离帮你切好 叫咗5成熟 嚟到都够生几好咬😆不过今次我哋啲份比较多筋同脂肪 真系肉嘅唔系好多 有时真系要睇彩数🥲烤肋骨鸡锤芝士薯条拼盘呢个就算套餐无 我哋都一定会嗌嘅拼盘 咩都有啲 又唔会好多 每样都试到啲 尤其是系鸡翼点个酱 真系特别好味😙烧芝士鸡肉烤饼正常嘅烤饼 不过佢画咗好多好多芝士同埋热辣辣所以都几好味 但又唔会好漏 佢隔离𠮶个系蜜糖芥茉酱 点起嚟好夹👍🏻烟肉芝士焗薯片呢个就真系好腻啦 一啖淡嘅淀粉质 但又冇特别嘅味道 唔推荐香草海鲜蕃茄意粉意粉酱好充足 每条意粉都挂到汁 而且有好多海鲜 青口、虾

汇丰信用卡优惠$1372

前菜有蘑菇汤、黑糖包、凯撒沙律

主菜:
烧美国顶级斧头扒(35安士)

烤肋骨鸡锤芝士薯条拼盘

烧芝士鸡肉烤饼

烟肉芝士焗薯片
呢个就真系好腻啦 一啖淡嘅淀粉质 但又冇特别嘅味道 唔推荐

香草海鲜蕃茄意粉
意粉酱好充足 每条意粉都挂到汁 而且有好多海鲜 青口、虾、元贝同三文鱼都有 好食😛