2023-03-26 55 浏览
🔻🔻🔻hkdaydayeat🔻🔻🔻尖沙嘴呢排新开左间韩式酒吧 装修好有格调 暗黑风嘅设计配埋暖tone嘅灯光好有情调 一入到去就见到型格嘅bar台同播住mv嘅LED wall 老板同staff都系外国人好friendly 菜式都系韩式fusion为主 整体食物水平中上❤️//////////////////////////🐷五花腩配炒泡菜 $280摆盘好有风味~下面有火炉keep住加热🔥五花腩配泡菜&杏鲍菇食好match👍略嫌肉嘅份量偏少同偏肥🥘玫瑰酱炒年糕 $190炒年糕呈面条状十分特别 咬落烟韧 配上浓浓嘅cream同韩式辣酱酱汁 整体口味浓郁得黎唔会太辣 食唔到辣嘅朋友都可以试下❤️🐔蜜糖牛油炸鸡&芝士炸鸡 $195饮酒梗系要叫炸鸡啦❤️无骨咬落啖啖肉超满足😍鸡肉肉质唔柴肉汁都好够 个人偏爱芝甜口嘅蜜糖牛油味🍬🧀️炸芝士猪扒 $150店主大推😂份量好多💓猪扒肉质好嫩无咩筋 炸粉唔会好厚 酥脆嘅外层包裹住嫩口嘅猪扒同拉丝芝士真系超满足~面头淋上沙律酱更惹味🤤🍺马格利(막걸리) $120我最钟意嘅韩式酒~相对烧酒较易入口 酒精浓度较低且味道甜甜地~😋氛围 💜💜💜💜💜🤍服务 💜💜💜💜🤍🤍味道
🔻🔻🔻hkdaydayeat🔻🔻🔻

//////////////////////////