2023-02-18
大埔高质西餐厅🤤 Homeland👍🏻鲜打香浓蘑菇汤 $68好足料嘅蘑菇汤🤤🤤🤤,啖啖蘑菇嘅香味,仲感受到里面有粒粒蘑菇粒!而且都几大碗,好抵饮!👍🏻墨西哥芝士馅饼 $128可拣猪肉or鸡肉,超推荐食呢个😀!热辣辣咁食,里面有香浓芝士配猪肉,配上牛油果酱 & Sour Cream,真系一流🤤🥲😆!一共有四件,都好够食!👍🏻班尼迪蛋全日早餐 $138丰富嘅All Day Breakfast,而且Egg Benedict 整得好标准,切开有流心蛋黄,仲有火腿同沙律菜,配埋个汁,好食!👍🏻脆炸粗直薯条配黑露蛋黄酱 $68🤤薯条控表示,不能抗拒的小食!个蛋黄酱配直薯条加100分😆😆!👍🏻蒜香辣椒炒活蚬 $98 大大只蚬,够新鲜的!不过略嫌有啲太辣,可能我本身净系食到5小辣😂,唔太食得辣嘅都留意番。👍🏻靓靓勿忘我花茶 $48
👍🏻鲜打香浓蘑菇汤 $68
👍🏻墨西哥芝士馅饼 $128