2023-05-03 54 浏览
立鮨我之前已经食过好几次,一直觉得系依个价位黎质素较好既寿司店🫶🏻今次再黎见到铺头加左高椅等大家唔使企住食,好贴心🫶🏻😆立鮨我最钟意叫佢地两大海苔寿司😍分别系火炙左口鱼边海苔寿司 贴 火炙大吞拿鱼腩海苔寿司!师傅会直接分开上然后要你即食,两款炙烧完都系香口,而且鱼生新鲜,配埋脆脆既海苔超好食!必叫😍另外我亦叫左其他款寿司同埋三文鱼腩刺身🤭刺身非常新鲜非常厚啖啖肉🤤我自己就比较喜欢火炙寿司,面层焦香,好香口好肥美,以下几款都系我每次必叫!另外必试海胆,价钱唔贵又高质👍🏻✨三文鱼腩刺身✨松叶蟹肉海胆寿司✨海胆军舰✨火炙海胆蟹棒寿司✨火炙北海道带子寿司✨火炙三文鱼腩寿司✨火炙左口鱼边寿司平日如果突然寿司瘾起,立鮨绝对系价钱acceptable但高质既寿司店🫶🏻

另外我亦叫左其他款寿司同埋三文鱼腩刺身🤭

✨三文鱼腩刺身