2022-07-16
睇得我哋IG多都知我哋系食肉兽嚟🥩🤭 成日见到IG好多寿喜烧套餐嘅广告,今次就试咗 @wagyuya_haufuk 个二人前套餐,包晒A5黑毛和牛、野菜、蛋,仲要连寿喜烧汁都有,真系准备个炉就食得(我哋用咗 @brunohotplatehk 唔痴底超好用)呢间IG shop仲超有心思,拍埋片教点样煮寿喜烧,好似我哋咁第一次喺屋企食都唔怕唔识💯 佢哋而家仲有免运费优惠,大推比大家试吓‼️
▪️ 竹 寿喜烧套餐|二人前 $999▪️🔸A5牛匠·岩手黑毛和牛片 x 8(350g ± 20g)🔸和牛油脂🔸野菜盛盒(京葱、豆苗或皇帝苗、大白菜、冬菇、日式烧豆腐、芝士竹轮、蒟蒻结、油扬)2人份🔸自家制寿喜烧汁1枝🔸日本无菌蛋2只✔️选用来自岩手县嘅黑毛和牛,油脂分布好靓,食落和牛味超级香😍记得蘸埋佢啲日本无菌蛋嚟食,口感会更加滑!有成8片和牛,两个人食啱啱好~✔️野菜盛盒好丰富,有晒适合寿喜烧汁嘅蔬菜同埋配料🤤大白菜同油扬吸晒啲寿喜烧汁好正!食完和牛再食返啲蔬菜,即刻感觉冇咁腻✔️有啲IG店要提早几日预订,但呢间每日中午12点前落单就可以即日送货,即兴想食都无问题👍🏻✔️呢间唔止有套餐卖,钟意单买和牛片都得,钟
▪️ 竹 寿喜烧套餐|二人前 $999▪️
🔸A5牛匠·岩手黑毛和牛片 x 8(350g ± 20g)
🔸和牛油脂
🔸自家制寿喜烧汁1枝
🔸日本无菌蛋2只
✔️呢间唔止有套餐卖,钟意单买和牛片都得,钟意加配赞岐乌冬或者其他配料都得,我见佢连锅都有得卖🤣