2023-10-18
꧁ 𝐇𝐚𝐧𝐚 华小料理屋 ꧂ 📍Hong Kong | Causeway Bay铜锣湾登龙街1-29号金朝阳中心二期 - Midtown地下C号舖好味指数:🌕🌕🌕🌕🌑抵食指数:🌕🌕🌕🌗🌑◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆💰佐贺A5和牛盛宴 (2人前) $1348 for 2呢个套餐好抵,有劲多野食😍:🥗 前菜🥓 火炙和牛 / 刺身拼盘🍢 串烧拼盘🫕 佐贺A5和牛 寿喜烧 / 涮涮锅🥬 野菜拼盘🍚 赞岐乌冬 / 日本青森县产御饭🍼 甜品 - 牛奶布甸☕️ 咖啡 / 茶小编食寿喜烧,所以有专人帮你烧埋,牛肉几多成熟自己拣。而和牛油脂分布好平均,超靓超肥美☺️牛肉食落好嫩仲好重牛味,点埋蛋食更正!令到牛肉更滑🤤不过食左几块就觉得有d腻🤣除左和牛正之外,串烧同牛奶布甸都好赞!烧得好香好好食,系咸左少少🤏🏻牛奶布甸既奶味超涨郁😋甜甜地既酱油加埋菜同乌冬食落好惹味。🤣呢个套餐太多野,2个人食系食得晒既,不过真系超级饱肚🤣
📍Hong Kong | Causeway Bay
好味指数:🌕🌕🌕🌕🌑
抵食指数:🌕🌕🌕🌗🌑
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
💰佐贺A5和牛盛宴 (2人前) $1348 for 2
呢个套餐好抵,有劲多野食😍:
🥗 前菜
🥓 火炙和牛 / 刺身拼盘