2021-01-22 49 浏览
放工劲肚饿,行过超级城,见到鱼生饭好吸引,不过又冇得堂食,所以决定外卖,买返屋企食!有劲多款丼饭拣,有生嘅亦都有熟嘅,仲有儿童餐添,够晒合家欢!落order好快,过咗一阵就有得拎啦!叫咗两个丼饭配套餐: 超级海鲜丼同火炙海鲜丼+面豉汤同埋中华沙律。返屋企路途遥远,返到去见到呢两碗丼饭仲系好靓仔!😊睇到𠮶menu,就比呢个超级海鲜丼吸引咗!呢碗超级海鲜丼分量十足!好多款鱼生,啱晒选择困难症嘅我!呢碗丼有三文鱼,甜虾,三文鱼子,带子,吞拿鱼蓉,仲有吞拿鱼!每款鱼生都好新鲜,鱼类鱼生肥美,厚切,新鲜,冇筋。𠮶寿司饭软熟,带有酸甜滋味,相当开胃。火炙海鲜丼火焰海鲜丼有三文鱼,吞拿鱼,左口鱼背,每款鱼类有二片,鱼油刚好,有一股油脂香,鱼生都做到外熟内生的口感。总括嚟讲,cp值高。下次可以堂食试下。餐厅都几大有两边!

落order好快,过咗一阵就有得拎啦!

返屋企路途遥远,返到去见到呢两碗丼饭仲系好靓仔!😊

睇到𠮶menu,就比呢个超级海鲜丼吸引咗!

火炙海鲜丼

总括嚟讲,cp值高。下次可以堂食试下。
餐厅都几大有两边!