2022-04-21 38 浏览
小店卖嘅嘢食款式好多,有pizza,  鸡粒,雪糕等等几受欢迎! 烤鸡肉卷鸡肉嫩滑有点辣, 鸡肉切得唔会太大旧,食嘅时候好方便! 而且唔会冇味, 酱汁好浓味,有蔬菜包住! 餐包埋薯条汽水薯条分量适中,炸至金黄色, 大条又香脆👍🏻 汽水款式都有好多例如cola zero , cola, schwepped, fanta , sprite! 夏日smoothie shake 店员好友善,介绍唔同种类嘅smoothie,因为我想间比较少甜的,所以选择了香蕉味, 而且店员都专登唔再加糖, 服务好好! Smoothie食到有香蕉, 系真系用了新鲜香蕉的, smoothie 唔会太稀 👍🏻👍🏻👍🏻 Caramel Popcorn medium size 店舖有自己嘅爆谷机😍,  所以爆谷唔会放咗好耐淋晒, 就算返到屋企爆谷都咁脆口,焦糖味够浓, 啱晒同一家人朋友一齐食!

烤鸡肉卷

餐包埋薯条汽水
薯条分量适中,炸至金黄色, 大条又香脆👍🏻

夏日smoothie shake

Caramel Popcorn medium size