<#咸牛肉炒蛋葱花芝士三文治🥪 $25>系会边食边唧馅嘅三文治🥰炒蛋滑嫩 咸牛肉混入其中💁🏿葱花不能少❤️芝士半溶拉丝🤩刚好作出升华效果💞本身已经烘底了😍外脆内软新鲜整可以即刻食🥰<#奶茶 +6>Not a big fan of HK style milk tea😛不过见佢哋IG有个post话系慢慢煲嘅奶茶 架罉又好似好传统咁 就即管试吓咩料😏送到嚟嘅时候已经唔热 茶底可能因走甜 会饮到酸味🥺但必须加热‼️我翻热后 杯奶茶好似重生咁样😆奶同茶比例适中(个人偏好茶>奶)👍🏿十分滑溜⭐️仲可以走甜😛去咗英国咁耐都冇饮过咁好饮嘅奶茶❤️是香港的味道🥺🤤💛..📍#13 Thirteen (湾仔)湾仔柯布连道9-13号建利大厦地下13号舖#justeat_港式 #justeat_湾仔#justeat_面包 #justeat_外带 #sandwich#hkig #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfoodporn #fotdhk #hkgirl #igfood #igfoodie #foodpics #foodlover
<#咸牛肉炒蛋葱花芝士三文治🥪 $25>
系会边食边唧馅嘅三文治🥰炒蛋滑嫩 咸牛肉混入其中💁🏿
<#奶茶 +6>
去咗英国咁耐都冇饮过咁好饮嘅奶茶❤️是香港的味道🥺🤤💛
📍#13 Thirteen (湾仔)
湾仔柯布连道9-13号建利大厦地下13号舖
#justeat_港式
#justeat_湾仔
#hkig #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfoodporn #fotdhk #hkgirl #igfood #igfoodie #foodpics #foodlover #foodie #foodporn #topfoodnews #bestfoodhongkong #topfoodnewshk
2021-06-23
外卖自取
$30 (早餐)