2023-03-05 65 浏览
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 旺角 - Chef’s Lab ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡‎ 西餐外卖店今日经开旺角 睇吓OpenRice有咩食发现咗有呢间西餐外卖店哎呀,都几特别㖞因为好少西餐系会专做外卖记得预先喺手机📱落单一去就拎得🔹明太子烤鸡翼 $28两只鸡全翼都只系$28好抵鸡翼部份酿左明太子感觉更加Juicy 层次感丰富🔹韩式酱烧千层肉配泡菜 $38哗,呢个真系超好食因为𠮶个千层肉都脂肪量足够完全唔会鞋口呀 再加埋韩式辣酱好夹呀 仲有泡菜添我劲钟意食𠮶个泡菜🔹牛油果睡蟹意大利饭$108呢个超大碗 我觉得两个人食啱啱好大大块,牛油果切片铺喺上面唔讲以为去咗西餐厅食嘢啦如果啲饭再林啲就好啦🔹牛肉汉堡 $68出色出色因为呢 有成大旧牛肉简直就系双层牛汉堡咁样仲有蕃茄、菜、蛋添食呢个都够饱啦如果可以加配芝士就更加好啦🔹脆蟹肉薯丸 $68呢个我觉得最特别嘅系酱同丸系墨不可分因为𠮶酱真系好夹而且真系有啲蟹肉喺个唔错嘅小食~◆*.◆*.◆*.餐厅资讯◆*.◆*.◆*.📍CHEF'š LABS @Freshlane (旺角)旺角豉油街126-128号明威阁2楼Freshlane喜欢我嘅分享:请follo

西餐外卖店

好夹呀 仲有泡菜添
我劲钟意食𠮶个泡菜

🔹牛油果睡蟹意大利饭$108
呢个超大碗 我觉得两个人食啱啱好
大大块,牛油果切片铺喺上面
唔讲以为去咗西餐厅食嘢啦

🔹脆蟹肉薯丸 $68
呢个我觉得最特别嘅系酱同丸系墨不可分
因为𠮶酱真系好夹
而且真系有啲蟹肉
喺个唔错嘅小食~

◆*.◆*.◆*.餐厅资讯◆*.◆*.◆*.
📍CHEF'š LABS @Freshlane (旺角)
旺角豉油街126-128号明威阁2楼Freshlane

喜欢我嘅分享:请follow, like and share @elaine.eat

🔎冇头绪:#elaineeat
🔎发掘同区美食:#ee旺角
🔎发掘同类美食:#ee西式

#hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger #hkkol