2020-12-02 325 浏览
⠀ 🕜2.5小时/每人( 折后) $408⠀一坐低就送上左一盘海鲜🐟🦑🐙同一人半边龙虾🦞🦞⠀*海胆(一人只有一份):鲜甜😽,creamy唔腥😽😽三文鱼:超肥美🐟,油香系个口到浪下浪下👄👄👄。⠀甜虾🦐🦐🦐:👦🏻最爱,👦🏻话好似特别甜🤓⠀*带子🤩:软熟,甜,好似食棉花糖咁软棉棉化开,味道一流🥰,👦🏻encore左好多转。⠀*龙虾🦞:系冻食黎嘅🧊,一拮起就肉壳分离,虾肉多汁、鲜甜🌞🌞,仲保留左啲海水味道🌊🌊(👧🏻:我唔理解海水味系点🤣),劲新鲜。⠀🤖🤖其他刺身就中规中举啦。⠀⠀🥩🥓肉类🍖🍗⠀🐄和牛西冷同胸腹口感味道都差唔多,都系多汁,牛味浓💦。⠀*和牛肉眼就肉味最厚🤤🤤,吞完仲有阵阵余韵!💨⠀*美国🇺🇸牛肋骨依个超惊喜🥳,系必试,超多汁,啲汁甜,多到漏个种🤩!⠀然后特登叫左牛舌👅,正正常常,都嫩嘅,但系就唔系想要嘅厚切啰👀👀。⠀另外我地就冇叫到海鲜,不过行过见到啲虾🦐🦐都几大只个样几新鲜咁👁。⠀其他肉类都唔错,用嘅食材都几高质🐷🙆🏻。⠀⠀🍢炸物🥢⠀炸虾🍤🍤、蟹柳、冬菇天妇萝好好食❗️(👧🏻:一定要食冬菇!),炸粉超薄,中间嘅食物好软熟🥢,保留到食物嘅水份💦,唔系一般放题做到嘅水准。⠀⠀🍻饮品🍶

🕜2.5小时/每人( 折后) $408⠀
一坐低就送上左一盘海鲜🐟🦑🐙同一人半边龙虾🦞🦞⠀
甜虾🦐🦐🦐:👦🏻最爱,👦🏻话好似特别甜🤓⠀
🤖🤖其他刺身就中规中举啦。⠀

🥩🥓肉类🍖🍗⠀
🐄和牛西冷同胸腹口感味道都差唔多,都系多汁,牛味浓💦。⠀
*和牛肉眼就肉味最厚🤤🤤,吞完仲有阵阵余韵!💨⠀
其他肉类都唔错,用嘅食材都几高质🐷🙆🏻。⠀

🍢炸物🥢⠀

🍻饮品🍶⠀
店内饮品全部都系任饮!啤酒、日本清酒、汽水都有🍻🍶 。⠀

🥰甜品🍦🍨⠀
有任食Dreyer’s甜筒, movenpick雪糕同一啲自家制甜品😻😻,用甜品山做一餐饭嘅结尾就perfect 晒。🤟🏻⠀