2023-04-28 33 浏览
尖沙咀巨型弯月🌙浪漫西餐厅喺尖沙咀嘅 @miluna house 餐厅好梦幻啊,一入门口就有个🌙巨型月亮灯打卡位,仲有好多花花装饰,感觉好梦幻啊!同闰密一齐打卡真系唔错!餐厅装修好有情调,灯光柔和,感觉好浪漫添啊!而呢度嘅食物质素仲好高添啊!我地叫左两个Brunch set:两款头盘、一款前菜、餐汤、两款主菜、甜品及餐茶都只系 $188 ! 🔸️头盘🥗烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律三文鱼好新鲜啊!配上牛油果同藜麦,入口好清新,感觉好健康!🥓西班牙火腿肉拼盘火腿肉质鲜嫰带咸香,哈蜜瓜好清甜,味道好夹!🔸️前菜🔥伏特加火焰带子好有惊喜!店员先倒伏特加于粗盐上,再在带子表面点火🔥!烧烤后嘅带子好香啊!肉质好幼滑!🔸️主菜🍳经典西班牙辣肉肠蛋饼配帕玛火腿又圆又大嘅蛋饼, 一切开真系蛋香扑鼻,西班牙辣肉肠唔会好辣,有辣肉肠作伴,配埋沙律酱食味道一流!不得不赞个帕玛火腿,肉质柔软,入口甘甜!🥩美国封门牛柳配椰菜花饭牛肉好多汁啊!咬落去好juicy!而且仲好嫰滑!配埋青酱和椰菜花饭,口感丰富,好清新!🔸️甜品🍮提拉米苏质地软绵绵,带有微微酒香,口感细腻饱满。🍰蓝莓芝士蛋糕芝士味浓,啱晒我!🤩🍹Mocktai
尖沙咀巨型弯月🌙浪漫西餐厅

我地叫左两个Brunch set:

🔸️头盘
🥗烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律
三文鱼好新鲜啊!配上牛油果同藜麦,入口好清新,感觉好健康!

🥓西班牙火腿肉拼盘
火腿肉质鲜嫰带咸香,哈蜜瓜好清甜,味道好夹!

🔸️前菜
🔥伏特加火焰带子
好有惊喜!店员先倒伏特加于粗盐上,再在带子表面点火🔥!
烧烤后嘅带子好香啊!肉质好幼滑!

🔸️主菜
🍳经典西班牙辣肉肠蛋饼配帕玛火腿
不得不赞个帕玛火腿,肉质柔软,入口甘甜!

🥩美国封门牛柳配椰菜花饭

🔸️甜品
🍮提拉米苏
质地软绵绵,带有微微酒香,口感细腻饱满。

🍰蓝莓芝士蛋糕
芝士味浓,啱晒我!🤩

🍹Mocktail
🫐grapefruit
🍊citrus fruit
两杯都有果香,好清甜解渴!

📍MiLuna Cafe & Ale House
尖沙咀漆咸道南115号达成商业大厦3楼