当你想食川菜 想食酸菜鱼又想食水煮鱼既时候 去麻辣风云食就唔洗谂咁多😂😂荃湾分店环境宽敞 仲有包厢 但冷气开得好大 愈食愈冻要著番件外套 落单之后待应生会提供餐前小食 紫菜花生同花椒味既中华沙律😛但份量好少 两啖食晒❤️‍🔥《太极鸳鸯鱼 💸$388》一上枱已经忍唔住影相 好大份 有齐酸菜鱼同水煮鱼 一次满足晒两个愿望❤️鱼肉份量好多 食极都仲有 而且厚身啖啖肉 夹起唔散 冇骨唔腥 落单个阵仲有得拣酸度辣度麻度 今次我地叫左中酸小辣小麻 酸辣超级开胃 麻辣可以再辣啲都得 我地仲+$30配宽粉 两边都有酸菜鱼配菜有 芽菜 菇 莴笋 宽粉索晒啲汤好入味 而且烟韧有咬口 水煮鱼配菜有 莲藕 菇 云耳 不过唔算入味 而且放得耐会有少少油系面 但系正常既 ❤️‍🔥《干煸四季豆 💸$108》四季豆爽脆入味 花椒肉碎香口 但价钱偏贵❤️‍🔥《菊花蜜 💸$48》用个好得意既埕装住 俾两只细杯仔 味道唔会死甜 好饮又好玩 够晒特色❤️‍🔥《鲜芒椰果玉露 💸$38》有芒果果肉同椰果 好有口感 而且有好香椰香果 但甜左少少 📍麻辣风云荃湾海坝街108-114号荃碧大厦1楼

餐前小食

❤️‍🔥《太极鸳鸯鱼 💸$388》