2023-02-21
今日情人节,揾左间高质餐厅同女朋友庆祝氹下佢开心呢间「铁板超」一听就知主打铁板烧,师傅会系你面对即时煮野食,有得睇又有得食午市黎食劲抵有66折,就可以食到劲高质海鲜同和牛今日我地叫左个V餐,大大只龙虾超吸引仲有南非鲍鱼,比我地睇个阵只鲍鱼仲郁紧,真系劲新鲜下过鲍鱼下一秒就变左我地既果腹之物同平时食开个啲软淋淋好唔同,食落系劲爽口,仲好重镬气味,一流!龙虾大大旧肉,好新鲜,肉质弹牙好鲜甜好香,食得出系超级新鲜银鳕鱼,鱼皮同鱼肉分开煎,鱼皮煎到脆卜卜成块薯片咁劲香口,鱼肉用猛火煎到外皮金黄,入面啲鱼肉仲keep住嫩滑,真系好考师傅功力,要赞!日本豚,煎既时候仲有表演睇劲兴奋,师傅仲会特登熄灯比我地睇,劲好服务睇完表演终于有得食,唔会煮到全熟,所以啲肉系劲软身,唔会好多肥膏,好香浓肉味,好食呢餐食得劲开心,食物高质之余服务亦好好,师傅会一边煮野食一边同你倾计,收盘加茶速度亦好快手唔洗主动叫,正呀
今日情人节,揾左间高质餐厅同女朋友庆祝氹下佢开心
午市黎食劲抵有66折,就可以食到劲高质海鲜同和牛
龙虾大大旧肉,好新鲜,肉质弹牙好鲜甜好香,食得出系超级新鲜