2022-09-02
特选美国牛肉汉堡🤌🏻经典特选牛肉汉堡用咗安格斯牛肉、车打芝士、焦糖洋葱、芥未酱、牛油生菜、蕃茄等等。店舖将汉堡包外皮焗得微脆而内软,充满牛油香味,加埋番茄生菜非常新鲜爽口,而洋葱加上焦糖更为鲜甜。汉堡扒非常大块同肉质厚实,而且仲带粉嫩,唔会太靭😛仲有劲多肉汁好juicy😽好食手打虾饼汉堡🤌🏻手打虾饼汉堡份量算重量级,虾饼系人手打😳再用上好多虾肉制成,虾饼煎得好香而且入口非常弹牙,配埋酸酸甜甜嘅泰式海鲜酱汁非常惹味,整体带点泰式风味😋蒜香炸鸡翼 4pcs🤌🏻有4只同6只拣,重点外皮酥脆亦唔会过厚,肉质保持到嫩滑juicy,味道够蒜白味👍🏻香浓蒜味充斥囗腔🤣🤣钟意食蒜嘅会觉得好惹味😎炸蕃薯条🤌🏻入口味道甜甜地,新鲜炸起基本上唔洗加任何酱汁都已经非常好食😛另外套餐仲配埋可乐等饮料,外卖包装非常干净,性价比非常高。餐厅主要做外卖为主,但绝对媲美好多高级餐厅😽#addifoodie #addifoodie鲗鱼涌#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去处 #周末好去处 #goodfood #周围食 #香港插画 #情侣美食 #HKcouple #hongk
特选美国牛肉汉堡🤌🏻
手打虾饼汉堡🤌🏻
蒜香炸鸡翼 4pcs🤌🏻
炸蕃薯条🤌🏻
#addifoodie #addifoodie鲗鱼涌
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去处 #周末好去处 #goodfood #周围食 #香港插画 #情侣美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #爱情插画 #安格斯汉堡 #虾堡