2023-02-18 48 浏览
知道另一半几钟意食burger, 今日就带左佢嚟湾仔食呢间Farm-to-Burger嘅汉堡品牌,由澳洲嘅自家牧场直送100%全天然安格斯牛肉制成嘅burger, 质素几有保证咁🤩✨N+ Classics - 有两款秘制酱汁可以拣,一款系千岛酱,一款系garlic, 我地拣左garlic, 食到粒粒蒜蓉好惹味,同埋啖啖肉好香牛肉味😋✨N+ Limited Truffle Burger - 一食就劲香松露味,连埋新鲜配菜同磨菇一齐食好滋味,个包面几松软,整体好match🤤✨薯条/薯角 - 加$50 就可以跟餐配薯条/薯角+饮品,我地加左两个餐,拣左薯条同薯角各一,份量劲足,口感几厚实,食完劲饱😂✨N+ Sparkling Lemonade - 食热气野最啱配酸酸甜甜嘅lemonade, 开胃又解腻🥰

N+ Classics

N+ Limited Truffle Burger