今日带住两个小朋友一齐去亲子餐厅,估唔到餐厅元乐区咁大 假日入场3小时包埋用餐时间大人套票已经包埋餐饮👍分别有 chill set (甜品为主)&Leisure set (主食为主)你可以就咁拣套票既餐或者加少少钱算级另一些餐款我地拣左 All Day Breakfast (另加$48)有蛋,肠, 培根,杂果粒,薯粒,牛角包等等仲配餐汤/沙律 同埋饮品姬松茸花胶猪骨汤配慢煮鸡胸乌冬(另加$68)慢煮鸡胸 一 一啲都唔系 姬松茸花胶乌冬真系有大大嚿花胶!!!乌冬又滑, 仲有糖心旦,再加上有沙律+ 啫喱。 我仲叫埋 曲奇忌廉奶昔 正到晕丫~~~用 Haagen-Dazs 雪糕整。同小朋友分来饮~~完美甜品另外个杯系 芝士奶盖玄米茶 一样咁正。芝士奶盖又滑又香配埋茶清清地好夹。松露忌廉菠菜野菌意大利饭(呢个唔驶另加钱架)好欣赏佢呢度食物好足料。松露香味本来就好夹意大利饭~~仲有餐汤饮品跟。估唔到亲子餐厅有咁既质素。小朋友套票唔包餐 ,需要另外叫 我地去到咁啱撞正 铁路主题唔单止入场都系用铁路主题报布置,连儿童餐都系铁路有关。食完之后仲有成架新干线餐具攞走 !!小朋友劲开心!饮品又系特式饮品。
今日带住两个小朋友一齐去亲子餐厅,估唔到餐厅元乐区咁大

假日入场3小时包埋用餐时间

你可以就咁拣套票既餐或者加少少钱算级另一些餐款

有蛋,肠, 培根,杂果粒,薯粒,牛角包等等
仲配餐汤/沙律 同埋饮品

姬松茸花胶猪骨汤配慢煮鸡胸乌冬(另加$68)

松露忌廉菠菜野菌意大利饭(呢个唔驶另加钱架)

小朋友套票唔包餐 ,需要另外叫

我地去到咁啱撞正 铁路主题

汉堡扒,甜薯,小丸子,牛油粟米 ,鲜果配碗饭👍
细细份但样样都有d 啱哂小朋友。
除左大大碗白饭之外所有食物畀佢哋清晒

用来装食物𠮶个铁路餐具 仲系一个全新嘅攞返屋企做礼物, 有食有玩,好 Happy~~~~