2022-12-07 28 浏览
炽工房WoWLAB(西营盘)📍西营盘高街111号地舖🍾用餐体验平时行过都见佢主打食鸡😢而唔食得鸡嘅自己一直都以为自己同呢间餐厅无缘,点知最近见佢出左新menu😍👏🏻当然要嚟试下啦!支持支持🫶🏻🤍WOW STYLE PAELLA $108西班牙海鲜炒饭呢个海鲜炒饭好有镬气,而且辣辣地好惹味🤗个人觉得比起risotto更加吸引,因为唔会太腻,份量岩岩好海鲜都好足料,有惊喜👏🏻🤍WOW PORK CHOP BURGER $78WOW猪扒包竹炭面包皮本身就好吸睛好岩打卡,点知食落口真系有惊艳到!😳😍😍猪扒油脂分布好好,又煎得好香锁住d肉汁😙但因为佢个酱汁同配菜(红白萝卜、青瓜)酸酸辣辣咁完全唔会觉得油腻,简直系绝配,系超级推荐的一款😘🍺Orion $28Chill下饮返枝日本啤酒,呢个价钱好抵饮呀,唔错唔错😝/味道 🌟🌟🌟🌟🌟环境 🌟🌟🌟🌟🌟服务 🌟🌟🌟🌟🌟卫生 🌟🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟🌟
炽工房WoWLAB(西营盘)
📍西营盘高街111号地舖

🍾用餐体验

🤍WOW STYLE PAELLA $108
西班牙海鲜炒饭

🤍WOW PORK CHOP BURGER $78
WOW猪扒包

🍺Orion $28
Chill下饮返枝日本啤酒,呢个价钱好抵饮呀,唔错唔错😝

味道 🌟🌟🌟🌟🌟
环境 🌟🌟🌟🌟🌟