2024-01-22 19 浏览
公司附近开咗越来越多小店,返工唔系咁忙嘅时间我多数都会喺小店度坐返个零两个钟,见到呢间小店一出地铁站行过对面马路就系,咁方便就拣你嚟试吓。餐厅有lunch set,三文鱼牛油果沙律,超级大份,额外加$18点咗炒杂菇,另外加钱再叫咗个烤蕃茄,估唔到呢10几蚊系咁超值,因为系另外碟上而且份量都唔少,最开心系真系好好味,炒菇一啲都唔苦,味道好香浓,咁大个蕃茄烤完之后竟然超级甜,令到一份原本平平无奇嘅沙律,因为呢两样配菜变得非常之精彩。Lunch加钱可以饮杯靓咖啡,但竟然有晒拉花,卖相唔止靓,而且味道都好好,咖啡味浓郁,简直系提神之选。原来呢度连甜品都有得食,忍唔住点左一份窝夫,非常有惊喜,因为窝夫即叫即整,食入口外脆内软,连埋雪糕一齐食,冰火嘅感觉太正,成餐lunch真系大满足。