2019-08-15 58 浏览
今晚想同男朋友饮少少酒,所以专登唔揸车出去。之前已经知道尖沙咀H8有好多餐厅,平时晚饭时间多数都会排长龙等lift,今日收工过到黎都已经差不多10点,所以无咩人。上到去见到餐厅既装修几特别,一坐低就见到枱面仲放左几个骰盅。menu上食物款式唔算多,主要都系送酒既最佳配搭。Seafood Spaghetti With Cream Sauce虽然卖相唔算特别,但味道的确一流👍🏻 好过好多西餐厅。Roasted Spicy Chicken Wings呢个系必食⭐️⭐️⭐️ 呢个鸡翼我同我男朋友系边食边赞!够辣够juicy!Roasted Sausage个汁好match,口感一流,好适合配酒!Yesterday我男朋友决定试一试呢度既 Signature Cocktail,每一杯cocktail都有好贴心咁写低酒既强度,由1-5,我地就决定拣杯强度5既试下。店员一送到黎就已经好吸引,睇住佢倒出黎喷哂烟咁,视觉效果一流!我自己就order左一杯红酒。呢间餐厅我同男朋友都觉得好值得encore,每样食物普遍单价都只系HKD68,好抵食!
今晚想同男朋友饮少少酒,所以专登唔揸车出去。

menu上食物款式唔算多,主要都系送酒既最佳配搭。

虽然卖相唔算特别,但味道的确一流👍🏻 好过好多西餐厅。

Roasted Spicy Chicken Wings

Roasted Sausage
个汁好match,口感一流,好适合配酒!

Yesterday

2019-08-14