2021-10-01
近日见到宝勒巷开咗间Akoya屋酒屋,新开餐厅梗系要试吓啦😋明太子煎蛋卷,蛋卷大大份,煎得好靓,火喉岩岩好,切开入面劲多明太子。肉厚活3年帆立贝,帆立贝就算切开左都大大粒,再加上牛油,更加香口,而且入口鲜甜👍🏻海胆汁烧蚝 ,未上枱已经闻到香味,蚝肉炸得岩岩好,食落好多汁,再配上海胆汁好食!特上刺身拼盘7点盛,有和牛刺身、拖罗、鲷鱼、海老、深海池鱼、鲭鱼同间八每款刺身都非常新鲜,当中拖罗入口即溶,令我念念不忘😂炭火烧拼盘6串 ,帅博控制火喉做得好好,每款食物烧到香口,而肉汁重部都保留到👍🏻鸡汤卡邦尼拌乌冬,款式创新食落充满蛋香同烟肉的味道😍自家制鸡蛋布甸,布甸好滑身充满蛋香,配上微微带苦的焦糖,整体配搭非常好,嚟到值得一试!柚子雪葩,食落淡淡柚子清香💗整体食物品质属于中上,值得推介大家黎试吓💗😋
鸡汤卡邦尼拌乌冬,款式创新食落充满蛋香同烟肉的味道😍
柚子雪葩,食落淡淡柚子清香💗
整体食物品质属于中上,值得推介大家黎试吓💗😋