2021-10-20 61 浏览
系做任何评论之前想首先赞一赞呢间居酒屋嘅店员啲服务态度真系一流👍🏻每位服务员都好好礼貌今个夜晚想自己一个静静地食餐饭 喺OpenRice见到都几多人推荐嘅一间居酒屋🏮 就胆粗粗去试新野去到门口都觉得佢哋系上面都有放啲心思入到去个感觉好有日本feel,有不同嘅日式摆设 佢哋系有dinner set提供嘅,但系我惊一个人食唔晒所以就散叫牛肉饭细细碗,但系好丰富🙈除咗牛腩之外,仲有啲筋位,牛腩好软冧好入味,筋位好爽口👍🏻细细碗啱晒雀仔肚嘅女仔另外我仲叫咗三串串烧做𩠌 佢哋嘅串烧都系即叫即烧 上到枱面热辣辣 正😋😋😋呢个鸡皮烧得好松脆,佢哋净系用咗盐来调味都已经好好食😋脆到好似食薯片咁烧鹌鹑蛋真系好少见,好邪恶但系好闷粥好好食😈呢个牛舌系成晚嘅惊喜,味道非常好👍🏻佢嘅厚切令到成块牛舌超爽口,完全唔韧,食落口索索声😍😍😍仲好浓牛味🥰大家有机会来一定要点啊影咗个close up,系超厚,中间仲有啲粉红色添😛口渴我就叫咗一罐白桃果汁,好彩罐果汁唔系𠮶啲死甜嘅果汁,虽然得25%桃汁,但系桃味都好够🍑总结来讲呢间野系非常值得去试,净系Service都冇得顶👍🏻

去到门口都觉得佢哋系上面都有放啲心思

入到去个感觉好有日本feel,有不同嘅日式摆设

细牛肉饭

另外我仲叫咗三串串烧做𩠌

佢哋嘅串烧都系即叫即烧 上到枱面热辣辣 正😋😋😋
日本鸡皮

烧鹌鹑蛋

烧鹌鹑蛋真系好少见,好邪恶但系好闷粥好好食😈

盐烧牛舌

影咗个close up,系超厚,中间仲有啲粉红色添😛

白套果汁

细牛肉饭