2024-05-21 235 浏览
之前都同朋友食过呢间御满屋,今次咁啱路过见到佢派传单,勾起咗条筋就去食啦🤭🤭上到去见到超多人😵,好彩好快就够钟入座,职员都非常有效率安排座位,好快就有得坐低😆今次都系拣$258经典套餐,已经包咗超过70款食物,同上次一样都可以免费升级马来西亚烤榴梿无限任食❤️🌟剌身🍣首轮都系食剌身先,三文鱼好肥美🤤,帆立贝都好厚身,其他都系非常新鲜爽口,唔会因为放题就影响质素🌟烧物🍡上次食过蒜蓉烧生蚝之后就念念不忘,今次要食多几转😆,多蒜系我嘅最爱,烧出来好惹味,另外美国薄烧牛卷住葱蒜食同样好香口👍🏻🌟各款料理🌟🥩雪花牛肉锅今次同牛魔王来食点少得牛肉锅,寿喜烧汤底,除咗牛肉之外,仲有香菇、菜、半熟蛋等等,香甜而不腻😋🦀姜葱炒蟹最爱食壳类海鲜,呢度嘅姜葱炒蟹辣辣地,啲汁挂晒上蟹壳,净系吮个壳都够晒好好味🤤🐚日式炒蚬同豉椒炒蚬相似,豉汁再加少少辣,唔会好咸,蚬肉冇沙,拆肉几粒一齐食口感更佳🤭🧆和风牛柳粒Juicy唔靭,配埋青红椒、洋葱、蒜加黑椒汁沙,正😙🥣竹笙海皇羹足料👍🏻,而且味道可以媲美酒楼质素,亦唔会好厚芡而觉得饱滞自助吧同甜品饮品上次都介绍过,今次就唔多讲啦☺️,总括嚟讲,食物质素依然维持非常优质,性

🌟剌身🍣

姜葱炒蟹

🐚日式炒蚬
日式炒蚬

🧆和风牛柳粒
Juicy唔靭,配埋青红椒、洋葱、蒜加黑椒汁沙,正😙
和风牛柳粒

🥣竹笙海皇羹
足料👍🏻,而且味道可以媲美酒楼质素,亦唔会好厚芡而觉得饱滞
竹笙海皇羹

自助吧同甜品饮品上次都介绍过,今次就唔多讲啦☺️,总括嚟讲,食物质素依然维持非常优质,性价比继续高企🥳
2024-05-09
剌身