餐厅: 佳餚坊
资讯:

2023-01-14 135 浏览
佳肴坊地址: 土瓜湾庇利街23号碧丽花园地下3号舖有日行过呢头睇医生,又未食早餐㖞,见到好多的士佬入咗去食,我又跟埋入去,点知真系好好食㖞,大家路过可以试吓。🍲🥚🍞仿鲍鱼丝火腿通粉,配煎双蛋多士 $32通粉系茶餐厅最传统𠮶只,冇纹冇坑嘅,唔似而家出边咬一啖就散开晒嘅冇鬼用通粉,呢只通粉真系索好多汤,火腿同埋仿包鲍鱼丝都俾得好多,仿鲍鱼丝切得几厚,好咬。最重要系佢嘅煎蛋,而家好少何仲有茶餐厅识得煎蛋嘅,佢做咗一个好靓嘅㶶边,𠮶日我冇得食生嘅嘢,所以叫唔到太阳蛋,但系佢熟蛋都冇煎到好老,可以整到又脆又香。多士一早已经飞咗边,上埋牛油,烘底烘得非常之好。佢做咗咁多嘢咁好功夫都只系$32 ,唔似出面啲烂鬼茶记求其整个忌廉汤底就收你40几50,不知所谓。🫖🫖热柠水呢度水吧识冲水,知道啲柠檬要咩热水先可以整到柠檬本身嘅香味入啲水度。水温掌握得好好。味道: 4/5服务: 3.8/5环境: 3.8/5番兜: 3/5
佳肴坊
地址: 土瓜湾庇利街23号碧丽花园地下3号舖