2023-01-27 312 浏览
🍕黑松露Pizza热辣辣好浓厚黑松露香气,芝士拉丝感十足,黒松露味道十分出! 🍲黑松露鹅肝意大利饭大大块鹅肝,入口劲滑,其满满油脂感再配上黑松露意大利饭真系好满足,好惊喜饭入面有劲多切碎左既鹅肝!好满足。🍹Mango Pinapple smoothly 菠萝🍍加上芒果🥭仲有淡淡既椰子香!系一杯好有石垣岛感觉既smoothly! 非常解渴好饮!正。 🍓Berry Girl杂莓既香又够滑,女士最岩!🥑黄鳍吞拿鱼他他配牛油果及日本蟹籽 好开心有墨西哥脆饼,加埋牛油果蓉🥑黄鳍吞拿同少少青柠汁,味道creamy 滑滑又清新,好好食! 软壳蟹配酸面包多士牛油果蓉及日本芥末酱 热辣辣软壳蟹酥脆又香喷喷,点上微微日芥末汁夹埋好特别既牛油果蓉多士,味道香脆又十分丰富。🦞龙虾汤浓浓龙虾汤见到好多龙虾肉,非常鲜嫩,最正系蒜茸包劲香脆点埋劲香浓既龙虾🦞汤汁真系好好味!🥩炭烧慢煮美国特级肉眼配鹅肝及红酒汁肉眼熟度岩岩好,炭烧红酒汁香而内里肉汁满满,鹅肝十分出色,啖啖脂感足而不会油,劲满足!🐟香煎澳洲盲曹鱼柳配蟹籽及蕃茄海鲜汁鱼柳鱼皮煎得十分香,配上浓厚打碎既蕃茄海鲜汁,味道好浓而又不会抢过鱼柳鲜味。🍰圣诞甜品
🍕黑松露Pizza
热辣辣好浓厚黑松露香气,芝士拉丝感十足,黒松露味道十分出!

🍲黑松露鹅肝意大利饭

🍹Mango Pinapple smoothly

🍓Berry Girl
杂莓既香又够滑,女士最岩!

🥑黄鳍吞拿鱼他他配牛油果及日本蟹籽

软壳蟹配酸面包多士牛油果蓉及日本芥末酱

🦞龙虾汤

🥩炭烧慢煮美国特级肉眼配鹅肝及红酒汁

🐟香煎澳洲盲曹鱼柳配蟹籽及蕃茄海鲜汁

🍰圣诞甜品
外型系靓靓圣诞叶做形,内里系蓝莓芝士饼!好特别。