2023-01-07 588 浏览
之前仲有晚市堂食既时候去左食晚餐🥰 整体感觉真系非常好!! 食物质素高🤤环境好靓好舒服🧚🏻‍♀️店员服务一流👍🏻性价比高🤩真系冇野可以挑剔🥹 每一道菜送上黎 店员都会同我地讲解食物既来源同食法🫶🏻 **有一个小意外系隔离枱有人打烂左只杯, 店员都好细心咁关心我有冇俾玻璃整伤🥹 又好仔细咁扫干净啲玻璃碎🥰 另外当晚餐厅仲特别为每位客人送上一客吞拿鱼扒作为special menu🥰唔知系咪每一晚都有架呢??🤍DINNER SET - APPETIZER 每份dinner set 都每包welcome drink, daily soup, mexican nachos & appetizer platter🥰 餐酒饮落好舒服好顺👍🏻 店员仲会介绍翻当日既餐酒同风味🫶🏻 appetizer platter 有5道菜, 店员都会介绍食既次序~🤍DINNER SET - 美国荷斯登牛腰扒 $350牛扒既质素好高, 生熟程度啱啱好👍🏻 油脂好丰富, 非常嫩滑🤤 又唔会有好重既油腻感🥰🤍意大利黑松露苏格兰蟹皇扁意粉 $160非常浓郁既黑松露意粉🤤 而且非常足料, 有一啖都有大量蟹肉🤩 意粉同蟹肉既比

🤍DINNER SET - APPETIZER

🤍DINNER SET - 美国荷斯登牛腰扒 $350

🤍意大利黑松露苏格兰蟹皇扁意粉 $160
非常浓郁既黑松露意粉🤤 而且非常足料, 有一啖都有大量蟹肉🤩 意粉同蟹肉既比例几乎1:1🥰 真系超正

🤍法国有机鹅肝及鹅肝酱配法国面包 +$200
成个appetizer一啲都唔马虎! 无论摆盘到食材处理都非常精致🥰 鹅肝油脂感故然好重, 但配上沙律菜, 无花果同食用花, 食起上嚟好舒服解腻🧚🏻‍♀️配搭得好好!

**餐厅有提供steak厨师发办🥰 下次去一定要试下!
美国荷斯登牛腰扒
意大利黑松露苏格兰蟹皇扁意粉