2022-10-14
听讲呢间餐厅嘅老板系正宗意大利人 所以一直都劲想过嚟食😍😍😍😍中午嘅话等位系要耐啲 因为啲餐厅比较细🤔咁佢系有lunch set 包餐汤一杯热饮咁我哋三个人就嗌咗三点主菜加一个沙律Burrata Caprese Plate价钱偏贵 要$135 所以唔推荐lunch set叫呢个Gnocchi rosso 薯仔粉团配红汁🖤🖤🖤🖤🖤超好食 个质感好好好好正 好似芋圆咁 弹牙 又唔烟靭😭😭🥺🥹 必食呀!个汁仲好正🥰🥰牛肝菌意大利云吞配黑松露汁虽则个云吞唔算juicy咬落去入面唔爆出嚟 但系胜在汁够多 云吞入面嘅料都唔少👍🏻🥰Orecchiette nduja sfizio’s style溶化什香料沙乐美肠蕃茄酱混多重芝士煮新鲜猫耳朵粉有少少辣 口感几好 汁就正常 味道有少少似珍珍牛仔片🤣🤣我fd就觉得似Tabasco🤣🤣甜品朱古力雪糕🖤🖤🖤🖤🖤劲正 内外双重口味 朱古力唔会苦 但又唔会劲甜 加少少脆脆 😍😍😍推荐Tiramisu正常 唔会太重酒精味 又唔会苦Conclusion 我觉得呢间好高质 虽然lunch唔算便😂但食物质素好好🥰🥰 会encore PS 中午时段好多人 最好就1点半去会
中午嘅话等位系要耐啲 因为啲餐厅比较细🤔
咁佢系有lunch set 包餐汤一杯热饮