食过返寻味指数:🌕🌕🌕🌗🌑虽然平时好少入圆方,今次因为朋友推荐就入黎试一试哩间爱尔兰菜,有惊喜!环境感觉不错,楼下有大萤幕睇波亦有吧台,楼上就适合静静品尝西餐。估唔到两个人佢都可以安排张sofa卡位畀我地,坐得舒服得黎都方便倾偈。前菜 沙律 主菜 同甜品各Order左一样,一杯cocktail 一杯啤酒。份量啱啱好,偏饱。Menu有recommend蟹饼,唔好睇个样好似普普通通,其实蟹肉丝非常丰富,而且散发著浓浓海鲜味。个沙律D灯笼椒非常甜。个Burger入面D牛肉鲜嫩多汁,粗薯条都够晒料。最啱我心水嘅系酸瓜大大条,非常满足。心太软大大惊喜,流心朱古力非常浓滑,外面有D脆脆地,完美结合。Cocktail唔够啤酒好味!啤酒系好味!两个人食左$907,环境味道服务态度都十分优,做event庆祝生日等等都好啱!
食过返寻味指数:🌕🌕🌕🌗🌑

蟹饼

个沙律D灯笼椒非常甜。

Cocktail唔够啤酒好味!啤酒系好味!
2019-05-04
蟹饼