2021-05-30
韩式XXL 治 $56原本以为系似系公司三文治,但系就真系好食多多。虽然都只系最重要克服左公司三文治偏Dry嘅口感。 虽然都系火腿,蛋,蕃茄的材料,但重点系加左泡菜(韩式所在),一嚟就无咁Dry,二嚟就惹味啲。简单有创意但好食。至尊汉堡 Set $56其实就系牛肉汉堡 lol. 价钱都合理嘅。同埋佢做得好嘅系真系煎香左个汉堡嘅外层,有少少香脆,有种外脆内软嘅感觉。汉堡包上下嘅面包层都少脆唔冧🍔半价可以转expresso coffee…真心高质。收银姐姐做埋Waitress和brewista.. 但都系hea货物。隔篱个枱嘅咖啡,佢拉花系天鹅🦢
呢间餐厅嘅待客之道几好,friendly同埋tailor made if possible .
小食都好好味。
Butter Corn唔系M记嘅牛油粟米杯,而系成条粟米一开二咁上。慢煮嘅牛油粟米超入味,系值得推介。
鸡翼可能都系慢煮完先炸,所以里面啲肉好嫩,但外面表皮就好脆。
韩式LXX治
至尊汉堡 Set $56
至尊
至尊汉堡
半价可以转expresso coffee…
真心高质。收银姐姐做埋Waitress和brewista.. 但都系hea货物。隔篱个枱嘅咖啡,佢拉花系天鹅🦢 Earl Grey Latte。我个Friend唔饮得咖啡,佢都tailor made左杯无expresso shot嘅比佢。
榛子咖啡 Earl Grey Latte
牛油粟米