2019-10-20
行经铜锣湾Fashion Walk谂住望下有咩特别既餐厅,见到呢间外貌型格既餐厅,Menu旁仲有块板介绍十几款啤酒,原来餐厅特别之处系有不同既手工啤(Coedo Beer),日本手工啤品牌。选择左户外座位,非常舒服,好适合慢慢享受靓啤酒食个晏😌😌如果你无特别心水,店员会根据你既preference 介绍啱你口味既手口啤,因为个人喜欢手工啤有淡淡既果香味,店员介绍左9号:1Bu (本地生产)末入口前已经闻到微甜果香味😌 入口亦好Light 好易入口Menu好多选择,先拣左两款串烧,同一个沙律做前菜。蟹籽沙律青瓜萝白新鲜,好食~~豚肉露笋卷好香!食落豚肉甘香味美,配合新鲜露笋🤤大葱鸡肉串鸡肉上有少少柚子酱,整体不错Coedo红赤慢煮牛脷配薯蓉呢个系今餐既推介之一!上枱时估唔到,一小盆原来内藏5旧大牛脷。牛脷非常嫩滑,配上手工啤酱汁非常之唔错😍😍😍 薯容有加芝工,都系好味既!鳗鱼疏乎厘煲仔饭推介之二!一个好特别既菜式,上枱觉得好似甜品,外观好靓,另外有一瓶蛋白汤汁俾你混入鳗鱼饭中,令成个饭食落更香更滑。喜欢食鳗鱼饭既朋友可以一试,新配搭绝对有惊喜😆😆总括来说,环境服务食物质素都好好,下次再来
选择左户外座位,非常舒服,好适合慢慢享受靓啤酒食个晏😌😌
末入口前已经闻到微甜果香味😌 入口亦好Light 好易入口
Menu好多选择,先拣左两款串烧,同一个沙律做前菜。
蟹籽沙律
青瓜萝白新鲜,好食~~
豚肉露笋卷
好香!食落豚肉甘香味美,配合新鲜露笋🤤
大葱鸡肉串
鸡肉上有少少柚子酱,整体不错
Coedo红赤慢煮牛脷配薯蓉
呢个系今餐既推介之一!
鳗鱼疏乎厘煲仔饭
推介之二!
喜欢食鳗鱼饭既朋友可以一试,新配搭绝对有惊喜😆😆
总括来说,环境服务食物质素都好好,下次再来试其他手工啤先!!