2022-08-29
//屯门高质𝙲𝚊𝚏𝚎☕️必试手工意粉🍝〰️〰️〰️〰️〰️👅 #yumyumfood屯门✨ Cafe开得越来越多 但要揾间高质嘅一啲都唔容易🫣今次比我发掘到屯门御海湾附近既呢间cafe 喺屯门泳池轻铁站 一落车就会见到😎✨ 晏昼去有set lunch 包埋餐汤 食物质素都唔错 特别推介佢哋嘅手打意大利面😍意粉系比较粗身 食落烟烟韧韧 好弹牙 同平时食开嘅好唔同‼️特别有口感 而且仲会有蛋香🤤面条好挂汁 味道亦够浓郁𝚢𝚞𝚖𝚢𝚞𝚖。^‿^。✨ 另外叫个烤大啡菇安格斯牛肉汉堡 汉堡面头有劲多芝麻 烤到脆卜卜😋配埋满满嘅酱汁同埋半融既芝士 够晒juicy🤩另外仲有配埋薯条添~~❤️✨ 店舖空间唔算好大 不过整体环境好舒适👍🏻另外都有室外位置 但都建议预先book左位先~📍 Peloton🔍 屯门海皇路23号御海湾地下G14号舖
〰️〰️〰️〰️〰️
👅 #yumyumfood屯门