2022-12-15 42 浏览
ʚ MOO MOO ɞMOO MOO成为我心目中头三位嘅汉堡店!观塘工业区系觅食嘅好地方,呢间主推手工汉堡包,面包由本地工场自制,采用日本面粉,非常松软,表皮烘过,十分香口!ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ❀ 菇菇堡素食汉堡!系用大啡菇取代肉类,有芝士、生菜(望落超新鲜,睇得出佢地对食材嘅要求)、番茄、芝麻酱搭配,食落超juicy呀,绝对唔会输比肉类汉堡,素食朋友福利,想食Burger一定要试一试呀!❀ 白菌之堡🍔呢个汉堡由新鲜手打牛肉,白菌,芝士,生菜番茄加上松露Mayo,牛肉肉质唔会干身,松露酱好突出,加上白菌同手打牛肉,完全系我最爱😂😂而且面包唔同平时个d👍❀ 芝士肉酱薯条肉酱份量好多,薯条新鲜炸起热辣辣,口感香脆,每一口到包裹肉酱,罪恶感满满😂😂❀ 蜜桃冰茶淡淡嘅蜜桃味,冰茶好解腻,清清地搭配Burger食一流!📍 MOO MOO (观塘)观塘巧明街94-96号鸿图中心地下1A号舖
ʚ MOO MOO ɞ

ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ

❀ 菇菇堡

❀ 白菌之堡🍔

❀ 芝士肉酱薯条

❀ 蜜桃冰茶
淡淡嘅蜜桃味,冰茶好解腻,清清地搭配Burger食一流!

📍 MOO MOO (观塘)
观塘巧明街94-96号鸿图中心地下1A号舖