2021-09-04 19 浏览
呢间手工饺子店开咗喺悦湖都一段时间 但都未有机会试 终于试到就明点解成日都见到咁多人喺度等ps呢间系得外卖 冇堂食我呢次叫咗5款唔同口味既饺子 有芝士粟米 泡菜 紫菜 韭菜 香荽 店员会有卡套标记返唔同既口味 好贴心都系生既 攞返屋企煮都好好味😋会配埋辣菜脯同埋豉油~芝士粟米呢款好得意 好少可会试到饺子有芝士味 同啲肉好夹 好得意好好味 好重芝士味 中意芝士既人一定会中意!仲有呢款都系较特别既 泡菜饺子里面好足料 食到泡菜咸咸甜甜既味 好惹味 食到原汁原味而且净系少少少辣 唔食辣既人都肯定啱食!紫菜味都好出色!因为真系好好好好多紫菜 食落好fresh 会比起上面两款淡味啲啲 感觉好健康好清新另外香荽都好推!因为佢都系好重香荽味 好多料 大大啖咬落去大满足!其实呢间既饺子都好出色 馅料十分丰富!而且好多味 唔拣生饺可以拣汤/煎!3打饺子都系$158 好抵🤩🤩必encore!!
就明点解成日都见到咁多人喺度等

ps呢间系得外卖 冇堂食

我呢次叫咗5款唔同口味既饺子
有芝士粟米 泡菜 紫菜 韭菜 香荽
店员会有卡套标记返唔同既口味 好贴心

都系生既 攞返屋企煮都好好味😋会配埋辣菜脯同埋豉油~

而且净系少少少辣 唔食辣既人都肯定啱食!

3打饺子都系$158 好抵🤩🤩
必encore!!