2023-04-27 251 浏览
食完午餐有d口干,见到附近有野饮买,即刻点番2杯过下口瘾🧋。🍹🆕洛神花乳酸梳打(L)$38※晶钻+$8岩盐芝士+$3珍珠✏️一见到有新野出就想试吓🤩,呢个红宝石洛神花系列好吸引呀,而且个样望落几清新!洛神花仲有助提升免疫功能! +$8岩盐芝士🧀️真系超正!先饮上层岩盐芝士个层,芝士味几浓,带少少咸味,打得好柔滑creamy,好有奶味🥛,再饮多啖下层,酸酸甜甜同奶盖劲夹😋!超好饮呀💗💗!饮品可以拣埋加晶钻或者果冻,我拣咗晶钻,即系有寒天同埋椰果💛。再+$3珍珠,成杯都好有咬口😚,珍珠新鲜煮几烟韧,食到尾会发现有整朵洛神花🌷。🧋OREO脆脆深焙奶茶(L)$35+$5 布甸+$8 岩盐芝士+$3 珍珠✏️Oreo控必点🤎🤎等左几分钟拎得,卖相好吸引又邪恶🤩!真心Happy lemon嘅芝士奶盖真系好好味,配搭埋奶茶🧋一齐饮一样甘正!+$5 布甸🍮香滑美味😋,搭配清香的既奶茶,整体真系好香奶味又啖啖OREO味🍪饮完劲饱又味蕾上觉得好满足💗💗。📍 freshtea by happylemon (翔龙湾广场) (土瓜湾)土瓜湾新码头街38号翔龙湾广场地下G35号舖

🍹🆕洛神花乳酸梳打(L)$38
※晶钻