5天前
今晚同阿妹庆祝佢考完试就嚟到INN-I’m Not Nothing. 一路都想试,嚟到坐外面,有一张梳化椅可以打卡,里里外外都有花,非常IGable📸我哋叫咗个二人set dinner 都几抵食,$568 for two, 有餐汤、前菜、意粉/饭、主菜及甜品,食到好满足😌💜蟹肉龙虾浓汤 🌕🌕🌕🌕/5有好浓郁嘅龙虾味。咁冻嘅时候,饮完即刻个人暖笠笠。💜黑松露生牛肉薄片 🌕🌕🌕🌕🌕/5牛肉薄片作为前菜,非常出色,薄片散发着美味嘅黑松露,又唔会盖晒牛肉味。💜香煎鸭肝甜椒汁手工幼带面🌕🌕🌕🌕🌕/5鸭肝好大块,个鸭肝处理得好好,唔会太油。我本身唔食甜椒,但系个汁都接受到,幼面可以朔晒啲汁。💜烧安格斯西冷扒配原条烧牛骨髓 🌕🌕🌕🌕🌕/5最欣赏系个西冷牛扒。西冷啱啱好,五成熟,唔会太韧,非常juicy. 牛骨髓实在太邪恶,唔敢食咁多。💜甜品一口果挞,刚刚好。食左咁多,最尾唔会食得太滞。🍴整体食评:✅打卡able✅食物有质素✅性价比高
💜蟹肉龙虾浓汤 🌕🌕🌕🌕/5
有好浓郁嘅龙虾味。咁冻嘅时候,饮完即刻个人暖笠笠。
💜黑松露生牛肉薄片 🌕🌕🌕🌕🌕/5
💜香煎鸭肝甜椒汁手工幼带面🌕🌕🌕🌕🌕/5
💜烧安格斯西冷扒配原条烧牛骨髓
🌕🌕🌕🌕🌕/5
💜甜品
一口果挞,刚刚好。食左咁多,最尾唔会食得太滞。
🍴整体食评:
✅打卡able