2024-04-26
📍川烧 串烧·酒埸 ⭐️高质抵食串烧 最平$10食到幸运遇上15周年优惠🤣特价串烧$10-$20就有一串🤩超级抵食!忍唔住叫到成枱都系嘢🤣个人觉得最好食系1️⃣烧鲜白鳝 2️⃣川香鱼汤粉丝清酒煮蚬 / 烧珍宝大元贝 3️⃣烧金菇肥牛卷 / 烧日本广岛蚝 4️⃣烧特级厚切牛脷 5️⃣烧朱古力窝夫/烧纽西兰大啡菇另外要一提嘅系,佢嘅酒好好饮!!!劲似以前系日本饮嘅!⭐️酒✨荔枝梳打酒 $58 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个好啱中意fresh啲嘅女性🤣佢𠮶个荔枝系好清新嘅味道,唔系死甜嘅糖浆!仲有3粒大荔枝果肉,浸完酒劲好食😋✨乌龙烧酎 $58 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个真心似之前喺日本嘅居酒屋饮嘅酒!淡淡嘅茶香加埋酒,原来可以咁夹!⭐️海鲜✨ 烧鲜白鳝 $48 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻朋友推介,估唔到真系超好食!烧完嘅焦香、加埋白鳝本身嘅油香🔥😋✨ 川香鱼汤粉丝清酒煮蚬 $68 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢一个我私心好钟意~清酒煮蚬真系点煮都好食,仲要嘅蚬超级新鲜,汤比较清香,加埋啲辣,超级暖胃🥰✨ 烧珍宝大元贝 $68 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个系大嘅扇贝☺️好新鲜✨ 烧日本广岛蚝 $38 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✨ 烧苏挌兰蛏子皇 $59 👍🏻👍🏻⭐️肉类✨
1️⃣烧鲜白鳝
2️⃣川香鱼汤粉丝清酒煮蚬 / 烧珍宝大元贝
3️⃣烧金菇肥牛卷 / 烧日本广岛蚝
4️⃣烧特级厚切牛脷
5️⃣烧朱古力窝夫/烧纽西兰大啡菇
另外要一提嘅系,佢嘅酒好好饮!!!劲似以前系日本饮嘅!
⭐️酒
✨ 烧日本广岛蚝 $38 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 烧苏挌兰蛏子皇 $59 👍🏻👍🏻
⭐️肉类
✨ 烧金菇肥牛卷 $15👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
估唔到特价嘅串烧入边都有个咁好食嘅!喂笑得啱啱好~肥牛嘅油香加埋金菇😋超级正
✨ 烧纽西兰大蘑菇 $20👍🏻👍🏻👍🏻
睇个样以为佢系好干嘅蘑菇,但系食落完全唔系!师傅对火候嘅掌握啱啱好!大蘑菇入面嘅水份依然保留住😊juicy
✨ 烧鸡泡鱼干 $15👍🏻👍🏻👍🏻
鸡泡鱼干真系送酒世一!😋
✨ 烧特级厚切牛脷 $58👍🏻👍🏻👍🏻
软得黎都偏爽口😆
✨ 烧煶灯 $48👍🏻👍🏻👍🏻
不得了!朋友话要试……呢个系鸡嘅卵巢连蛋🙈自问我真系冇呢个勇气!但系佢话好食🤣
✨ 烧蒙古羊肉 $15👍🏻👍🏻
✨ 烧炭烧鸡腿肉 $10👍🏻
✨ 烧猪颈肉 $20👍🏻
⭐️锅物
✨ 自家制寿喜烧牛肉锅 $98 👍🏻
牛肉锅份量偏小,如果多啲会更满足!
⭐️甜品
✨ 烧朱古力窝夫 $38 👍🏻👍🏻👍🏻
估唔到咁好食!!!系连唔好甜品嘅朋友都话好食!焦香窝夫太正了!🥹🥰
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推荐)- 👎🏻(可以唔使试)