2023-07-04
石门隐世高质千层蛋糕 好食又平过其他知名连锁店 去石门扫街值得去试一试 有近20款口味 期间限定 仲有芫荽味(餐牌 价钱可以睇图先).呢到招牌主打⭐️椰子味千层蛋糕$40 🔥必点👍🏻表面有椰丝 中间有大量一层层真椰子肉👍🏻千层蛋糕软绵绵 cream口感细滑 重椰子香味 味道清新😋会食到多重口感 市面少椰子味 好特别 推介.⭐️榴梿味千层蛋糕$42呢个中间夹住多层榴梿肉 适合榴梿控⭐️伯爵茶味千层蛋糕$38伯爵茶味比较温和 配埋cream口感劲滑.整体佢地千层蛋糕甜度唔高Cream pancake 中间配料都做得唔错会有种食完想食多件嘅感觉仲有佢地包装设计用心 几靓 连埋餐具估唔到沙田区都有小店高质千层蛋糕 支持.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_石门.#Charcoaltime (沙田) @charcoaltime 地址:沙田石门安群街1号京瑞广场二期1楼101A12号舖.⭐️评分:味道:4.2/5环境:4/5服务:4/5抵食:4.2/5..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagra
呢到招牌主打⭐️椰子味千层蛋糕$40 🔥必点
味道:4.2/5
环境:4/5
服务:4/5
抵食:4.2/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食评
#香港旅游 #沙田 #沙田美食 #沙田必食 #周末好去处 #石门 #千层蛋糕 #蛋糕 #石门美食 #石门必食