Green Orange

2024-10-14 216 浏览
呢排好多人黎食饭,仲俾我见到预早平台订位仲有八折优惠。餐厅离地铁站非常近,环境非常舒服,非常适合情侣或者约会😊叫咗个二人餐,整体都好啱口味,大大份,又抵食🥢黑松露蟹肉多士黑松露味非常香,蟹肉清爽,脆卜卜多士,好开胃🥢烤蜜糖啤梨伴巴马火煺沙律蜜糖啤梨好香甜,配埋车厘茄、巴马臣芝士同火腿,一次过感受到咸、香、甜、酸,多重味道互相提升未到层次🦞龙虾汤加咗大大只青口,味道除咗浓,入口顺滑。饮完阵阵虾味回甘🥢日本蚝炸伴南瓜忌廉汁意大利饭3只比平时更大只嘅炸蚝,非常juicy。意大饭就用咗南瓜忌廉汁,入口酸酸甜甜几开胃🥩 10oz美国顶级西冷牛扒5成熟嘅西冷处理到刚好👍🏻 外皮刚刚焦香,入面仲保持鲜粉红色。肉味浓,口感软腍。好大份好足料。再配埋红酒,完美配搭🍧 焙茶蕉糖炖蛋焦糖烤到超脆。入边焙茶奶冻同云呢拿籽配焦糖非常之夹。唔会太甜。如果带点焙茶甘香🍷再配埋红白餐酒~ 性价比高

🥢黑松露蟹肉多士
黑松露味非常香,蟹肉清爽,脆卜卜多士,好开胃

🥢烤蜜糖啤梨伴巴马火煺沙律

🦞龙虾汤
加咗大大只青口,味道除咗浓,入口顺滑。饮完阵阵虾味回甘

🥢日本蚝炸伴南瓜忌廉汁意大利饭

🥩 10oz美国顶级西冷牛扒