2023-07-05
餐厅细细,嘢好好食,忍唔住要写我人生第一个食评🥺已经第二次食仍然觉得好高质,重点系好多sell装潢、gimmick嘅餐厅都未必有嘅嘢食,呢度都有得食!上次嚟食咗提灯(真系唔系周围都有),今次番黎必encore,成餐2个人叫左大约10几样野,最钟意鸡胸软骨、牛舌、黑毛猪腩肉同一大块完整嘅鸡皮(平时出面入果啲货切到一小片串埋一齐烧一啲都唔香脆) 。另外上次有叫牛肉乌冬,不过真系好普通,今次转叫汁烧饭团,劲惊喜,面烧到少少焦脆,入面啲饭烟韧,又唔会干晒,忍唔住叫多只😂真心500蚊卖单食到咁多野,好过去啲名气舖头、过江龙餐厅,果d 500蚊应该一个人都未必食得饱。香港有心有质素嘅小店唔多,真系好希望初心做得住,我会成日嚟食🥺