想试佢嘅厚馅bagel好耐🤩由我开呢个ig之前已经bookmark, 怕唔识路一直都未去🙈有缘识到荃湾地胆同素人朋友😍我终于完成心愿🥺😘星期六12:00已经排紧队🤣野食同饮品质素都好高质🖤黑松露杂菌意粉🥘 (素) ($88)🌟黑松露味劲到我地未除口罩都闻到😱酱汁够creamy杰身😝成功挂哂啲面~系我钟意嘅al dente口感🥰每啖都有浓浓黑松露味,真系超多菇🍄如果一个人食嘅话都几饱😋🌟🐮慢煮牛bagels🥯 ($65)❗️必食名物❗️首先呢个价边度揾😆比想像中多层次😳好似食紧burger🍔好多评论都话包体烟韧,果然无错💓罂粟籽bagel系偏美式口感🇺🇸有得咬又唔会好拉扯,亦唔洗练牙力🤣觉得钟意食🥯同无食开🥯嘅人都岩食☺️厚切慢煮牛🐮无筋,大部分都好嫩滑~有少少部位会比较韧,芝士控approves! 🤩两种🧀忌廉芝士+车打芝士味道好唔同但又好夹🤩食完好满足😍🌟🥃Baileys Latte☕️ ($38)比较少见有酒味☕️就决定叫下😝Baileys味出乎预料嘅浓郁😳甜度岩岩好大家除左试焙茶鲜奶,不妨试下😋☕️焙茶鲜奶🍼 ($28)一款好多人推荐嘅饮品~跟意粉叫减$10😝个人觉得表现正常,焙茶味都浓,但

🖤黑松露杂菌意粉🥘 (素) ($88)
黑松露杂菌意粉

🌟🐮慢煮牛bagels🥯 ($65)
慢煮牛bagels

🌟🥃Baileys Latte☕️ ($38)
焙茶鲜奶,  Baileys  latte

☕️焙茶鲜奶🍼 ($28)
一款好多人推荐嘅饮品~跟意粉叫减$10😝个人觉得表现正常,焙茶味都浓,但无特别回甘/余韵🤔整体唔算好惊喜😬

总结:
难去都去😝🤣❗️厚料Bagel必食+抵食😉呢种三文治形式嘅bagel系市区应该要$85up
2021-03-08
黑松露杂菌意粉